Maggan på äventyr!

Dag 20.

2009-03-13 @ 19:30:42

Magdalena på bristningsgränsen.
Jag böjar på lite smått panik här på södergården, har suttit inne allt för länge och det kliar i kroppen efter lite människor.
Dagen har som föregående dagar spenderats framför tv:n med massor fina svt program! Bland annat en mycket intressant dokumentär som hette ett annat sätt att leva. Mycket givande enligt min åsikt. Sedan tittade jag på en repris av Debatt och avslutade med någon slags dokumentär om eskimoer på viasat history.

Yes det var min dag! Nu är ni allt avis va?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 19.

2009-03-12 @ 21:24:11

Exakt som jag föresåg igår kväll var jag sjuk idag igen.
Så under dagen har jag inte hunnit med så mycket, vaknade dock utav att pappa väckte mig lite försiktigt vid lunch tiden och meddelade att han gjort ägg. HEJJA pappa! Sen så återgick jag till till min dvala.
Sen kom mor hem, hon hade köpt piroger pankakor och en tidning till mig. HEJJA mamma med!
Vid halv 7 började skol front som jag följer noga dagens ämne handlade om raster. Inte så intressant. Just nu sitter jag och tittar på lyx fällan, men det är dock bara ett tidsfördiv tills klockan 10 då debatt kör igång.
Nog om min sjukdom. Ni är säkerligen inte intresserad av min snor mängd och liknande. Är hemma imorgon med berättar då lite mer om svts fina television utbud!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 18.

2009-03-11 @ 21:44:24

Jag håller mig sjuk idag igen och gjorde därför valet att stanna hemma.
Så dagen har spenderats liggandes i soffan med svt dokumentärer samtidigt som jag tyckt fruktansvärt synd om mig själv.
Nåja, inte mycket mer att berätta om som ni kanske förstår. Jag ska återgå till soffan nu efterlyst går på televisionen och efter det kommer dokumentären trebarns mamma och hög på cannabis. Det låter som en toppen kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 17.

2009-03-10 @ 22:30:00

Vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk imorse och kunde knappt stå på benen när jag lämmnade sängen. Så jag slog en singnal till mammsen som jag ville föra en diskution med om vad hon ansåg om att sjukanmäla mig idag. Mamma hade inga bra svar så hon sa åt mig att vända mig till pappa istället. Inte mycket till svar där heller om jag ska vara ärlig, han bidrog mest med peppande meningar och käcka ord om att jag skulle äta lite och se hur jag mådde sedan.
Jag vandrade nedåt och fixade mig iordning tapper som jag är ibland. Jag hade bestämmt mig för att göra combi äran med min närvaro för dagen och om pressen blev får stor så fick jag väll be om att få åka hem.
Men när jag väl kom dig så kände jag mig så trött så att jag bara inte orkade. Men samtidigt kunde jag inte med om att be om att få åka hem. Så det blev till att uthärda hela dagen. Tänk er själva att stå och vara jätte trevlig och hurtig med 38,5 graders feber och en ständigt tickande huvudvärk. Till råga på allt så kom det in en mamma med ett barn, gissa om ungen satt och skrek? Exakt.
Men men...jag har lärt mig av mig läxa. Lämna aldrig huset med huvudvärk.
Update på fanclub fronten nu. En av dom hade frågat efter mig..igen. Han nämnde också att han var aldig och hade cash. Bara så att jag skulle veta lixom. Nader, han som äger resturangen försökte skrämma honnom med att säga att min pappa var stenhård gangster.
Hur som hellst, som ni märker jag jag tendenster till att bli långrandig i mina inlägg. Jag jobbar på saken.
Jag fick sluta en halvtimma tidigare och hann med en tidigare buss. Det var jag värd efter min tuffa dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blod blod blod

2009-03-09 @ 19:54:37

P.S.
Glömmde tala om att jag anmält mig till att bli blod donator. Ni borde med bli det. D.S.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 16.

2009-03-09 @ 19:52:56

En riktigt bra dag har ägt rum idag.
Trots en stressig morgon innan jag kom iväg till bussen(Nej fortfarande ingen ändring på den punkten!) så har det ändå känts ganska harmoniskt.
Mötte min trogna vän Johanna på bussen som jag satt och skvallrade med om helgen tills hon hoppade av i Nödinge för att också gå till sin praktik. När hon hoppat av gled jag ner i bussätet medans mitt huvud sakta men säkert började sväva iväg till sova läge. Skönt.
När jag var frammr i kungälv var det faktiskt riktigt fint väder för en gångs skull så jag bestämde mig för att sätta mig ute lite i solen innan jag gick iväg till Combi. Helt från ingenstanns blev jag pigg och på väldigt bra humör! Antagligen gjorde solen sitt.
När jag väl kom fram till huvud destinationen så möttes jag av en riktigt smutsig lokal. Det hade tydligen vart mycket folk där under helgen och människor är ganska duktigt på att spilla. Så det vara bara till att ta fram trasor och skura rent där det såg sjabbigt ut.
Sedan kom gästerna och jag stod ensam bakom disken för det mesta utav dagen. HEJJA team Magda som klarar sig själv!
Personalen verkar tycka att jag är ganska duktig med. Det är ju bra.
Allt från mig tillsvidare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 15.

2009-03-07 @ 00:40:26

Stressig morgon idag igen, big shocker där lixom.
Annars var dagen helt vanlig. Förutom att jag är med i kungälvsposten idag då. Jag håller mig allt på tapeten gott folk. Här gäller det att inte hamna i skuggan av strålkastarna. Jag och Maria stod och granskade min lilla ruta länge och väl och den bidrog till ett par skratt.
Annars så är jag riktigt grym på att vara servitris. Det är nog min medfödda gåva eller någonting i den stilen. Jag måste bara finslipa mina kunskaper i att bära tallrikar snyggt sen så är allt på sin rätta plats. Men det är ju bara en liten bagatell.
Mina matvanor är värre än någonsin, jag bara äter och äter känns det som.
först har vi det obligatroriska morgon fikat, strax efter det klampar jag in på Combi och tar mig en kopp te och några bebis tomater eller något annat att tugga på som finns tillgängligt. Paprika eller gurka är också ett alternativ.
Sedan är lunchen på G, då äter jag en stabil måltid. Efter maten en kopp te och en liten kaka på det sitter ju inte helt fel.
När jag slutat springer jag iväg till bussen och går in i kiosken som ligger brevid hållplatsen, tror ni jag köper godis där eller? Ja.
När jag kommer hem skulle man kanske kunna tro att det tog stopp, men det går det inte. Så kan jag gjärna smälla i mig någon macka ellert så bara för att jag är så van vid att äta så fort jag kommer hem. Trots att lunchen bara var för 2 timmar sedan. Nu startar väntan på att mamma och pappa ska komma hem med middagen. Efter middagen äter jag gjärna något godis eller så, om det inte finns godis är det ju inte helt fel med ett par mackor. Alltid går det ner lite mer.

Nu är ni kanske inte så intresserade av mina nya matvanor, men jag fyller ut bloggen ganska bra med långa konstiga inlägg va?
I alla fall, sov time för mig nu. 18års partaj imorgon så jag ska sova vääldigt länge så jag orkar vara uppe hela natten.
Tack och adjö.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dag 14.

2009-03-05 @ 22:46:46

Jag börjar få ont om saker att berätta om nu.
Varje dag är så lik den tidigare samtidigt som den är så fruktansvärt annorlunda! Jag trivs fortfarande som fisken i vattnet dock.

Jag gillar jätte mycket att vara omkring människorna. Så mycket har jag bestämmt mig för i alla fall, när jag börjar jobba vill jag träffa mycket människor.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 13.

2009-03-05 @ 22:36:01

Cool dag idag.
Inte alls lika hektisk som gårdagen. Dessutom kom Mikael på besök. Det va ju tur att han inte gjorde det igår säger jag bara......puh!
Annars var allt som vanligt. Allt flöt på, och inga större missöden idag mer än att jag tappade en gaffel.
Men ska iväg till stallet igen...har hand om en ny häst så jag måste vänja mig...buonasera

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 12.

2009-03-04 @ 16:54:16

Idag var det helt bananas. Galet mycket folk på Combi. Vad jag än har sagt tidigare om att det var mycket folk, det går inte att jämföra med idag. Jag och Maria var helt hyper stressade och sprang för fulla muggar. Det var helt knök fullt, det fanns inte ens sitt plater till alla gäster. Helt hux flux kommer det in ett stort gäng och går fram till mig och säger följande:
-Hej vi hade bokat bort för 8 personer!
Jag: Emmm...ja..okej...(Jag vet att Maria inte har en aning om detta, och det är som sagt knök fullt.)Om ni bara väntar här lite ka jag kolla med Maria!
Jag springer iväg till Maria och talar om situationen. Hon utbrister bara i ett stort SKOJAR DU MED MIG!

Men vi löste det trots allt. Hejja. Det är i alla fall roligt när det är mycket folk där så man har något att göra. Riktigt fruktansvärt trist att bara stå still hela dagarna.Många koppar te dricks om dagen utav mig kan ni tro, så mycket som jag väntar. Idag har jag druckit 5 stycken. Illa. En vana jag snarast ska lägga ner.
Ja,ja, stallet väntar......måste kila. ADIOS AMIGOS!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 11.

2009-03-02 @ 17:09:11

Idag har jag åter igen briljerat med mina nyfunna servitris kunskaper. Jag är en riktig hejjare på de ska ni veta. Förutom när folk ska betala med rikskuponger aj aj vad svårt det blir då. Men jag är dom på spåren och ska nog klara de innom sin tid.
Väldigt mycket att göra idag på Combi, människor kom i stora flockar och jag sprang fram och tillbaks hela tiden under säkert 2 timmar. Men det är bara roligt när det är människor där,annars är det faktisk ganska segt om jag ska vara ärlig.
Ingen utav min fanclub var där idag, men jag har på känn att någon dyker upp i veckan. Dom får starta någon slags klubb för mig, typ som bamse klubben men med mig som huvudperson istället för bamse. Jag tror det skulle fungera smidigare än det där kö systemet jag nämnde tidigare. Jag ska nog lägga fram det som förslag.
Men nu ska jag gå och slå in ett paket, min bästa vän fyller 18 idag, gissa om jag med är sugen på att fylla år?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()